Ribarska kuća u Lukaču moderna je seoska krčma tradicije duge 54 godine. Prvi je put svoja vrata otvorila gostima još daleke 1960. godine kada su na jelovniku bili isključivo prženi šaran i riblji paprikaš, koji su i danas specijaliteti kuće. Budući da je sada u vlasništvu već treće generacije obitelji Bošnjak i jelovnik se vremenom mijenjao i nadopunjavao, zadržala je svoj izvorni oblik ribljeg restorana. Trenutno, osim već spomenutih jela, nudi i druge vrste ribe i jela s roštilja. Tako sad možete uživati u pastrvi, somu, smuđu, lignjama, šaranu na rašljama te mesu pečenom na roštilju ili ispod peke. Nakon ukusnog obroka osladite se desertom napravljenim od tradicionalnih slavonskih oraha, džema od šljiva ili čokolade. Uz svaki obrok valja se i osvježiti, a osim piva, bezalkoholnih i žestokih pića, u ponudi su vina isključivo kutjevačkog vinogorja.